Tere kallid kasutajad,

 

Üle kogu Eestimaa on palju inimesi,kodusid ja veelrohkem on asju.

Asju,mis seisavad kusagil kapis,sahtlis,pööningul või keldris. Kus iganes.Need on asjad mis ootavad uut omanikku,sest kõikidele asjadele on kuskil keegi,kes on talle hea peremees ja tunneb sellest rõõmu.

Näidake neid asju teistele tasuta ! Ja kõik on selle eest tänulikud,sest just seda mida Teie ei vaja ja müüte,võib kellelgi ammu juba vaja minna.Müüge ja teenige nende vanade asjade müügist vajalik raha millegi uue ja vajaliku ostuks, lastele taskurahaks või miks mitte näiteks järgmiseks lõunamaa reisiks.

Samas võite kindlasti leida portaalist www.vanadasjad.ee  just selle puuduva asja oma kollektsioonist, ilusa vana mööblieseme stiilsesse korterisse või hoopis armsasse maakoju.

Vanadasjad.ee on portaal kust võite leida just selle õige ja vajaliku!

Portaalis www.vanadasjad.ee võib müüa peaaegu kõike ja siin saavad osta-müüa kõik kes soovivad ja kes selleks sobivas vanuses.

www.vanadasjad.ee on loodud aastal 2009 .

Vanadasjad.ee on välja kasvanud hobilisest üritusest,vanade asjade kollektsioneerimisest ja suurest huvist kõige vana,antiikse ja kauni vastu.

Eesmärgiks on pakkuda TASUTA väga huvitavat ja mitmekülgset ostu-müügi kuulutuste keskkonda kõigile,alates vanavara ja antiikkauba andunud austajatest ,kollektsionnääridest ja muidu huvilistest kuni huvitavaid ja stiilseid mõtteid genereerivate maakodude ja taluhäärberite sisustajateni .

Oma ajutise , aga sooja ja väärika kodu võivad siin portaalis www.vanadasjad.ee leida kõik aja ja elu poolt kulunud asjad:kunstiteosed,õlimaalid,graafika,ikoonid,skulptuurid,peeglid,lauad puhvetid,kummutid,sohvad,talumööbel,talutehnika,lambid,vanad nõud,vaasid,kannud,pitsid,kruusid,vanad vokid,riidekirstud,tööriistad,püssid,püstolid,mõõgad,märgid,ordenid,vanad mänguasjad,postkaardid,kellad,lühtrid,vanad fotod,lukud,sepised,õllekannud,samovarid ,margapuud,lauanõud,vanad riided ja jalanõud,fotoaparaadid...ja paljud- paljud muud asjad.

Samuti saate siin müüa ka \"hiljuti vanaks jäänud \" asju,mis soetatud viimase paarikümne aasta jooksul ja antiigi auväärset nime veel ei vääri.

Kindlasti leiate ka uuemaid ja moodsamaid asju arvukatest e-poodidest millede reklaamid www.vanadasjad.ee lehel välja paneme.Kuigi need asjad pole veel vanad,tuleb meil moodsa eluga sammu pidada ja kõike vajalikku-võimalikku pakkuda.

Loomulikult on väga oodatud ka kõikide antiigiäride ja vanavara poodide reklaamid,kuulutused ja info Teie asukohtade kohta.Siis saaksid portaalis uitajad lihtsalt siseneda ka Teie firmade kodulehtedele ja leida veelgi enamat, mida meie pakkuda ei suuda.Kõike aga ühe portaali WWW.VANADASJAD.EE kaudu.

Tulge ja laadige siia portaali www.vanadasjad.ee TASUTA üles oma tooteid niipalju kui kulub-meie hoolitseme reklaami eest !

 www.vanadasjad.ee teeb kõik selleks ,et Teil oleks tore ja huvitav koht kust vanu asju otsida-leida.

 Teile on siin kuulutamine TASUTA !

 OLE TEISTEST OSAVAM ja KIIREM !

 OSTMINE-MÜÜMINE POLE PATT !

 Soovime Teile toredaid elamusi,huvitavaid avastusi ja edukat müümist !

 Teie Vanadasjad.ee

REKLAAM